Knikarm zonnescherm met LED verlichting

Een zonnescherm met LED verlichting is ideaal, aangezien het terras van sfeerverlichting wordt voorzien én de verlichting daarnaast zuinig in energieverbruik is. Deze knikarmschermen hebben prachtig geïntegreerde LED verlichting, zodat extra aansluiting van lichtlijsten overbodig is.

Het Semina Life knikarm zonnescherm met LED verlichting (optie) van Weinor heeft legio aan diverse opties om toe te voegen.

Knikarmscherm zonder volant

Een luxe en modern vormgegeven knikarm zonnescherm met LED verlichting (optie), door de marktleider in zonwering.

Een knikarm zonnescherm met LED verlichting (optie), welke een zeer strak en kubistisch design heeft, vol met de laatste innovatieve technologie.

Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.

Het B38 knikarm zonnescherm met LED verlichting (optie) van Brustor is bijzonder doordat de LED verlichting in de volledige knikarm is geïntegreerd. Andere LED opties: een lichtlijst onder de kast en/of op een aparte lijst op de muur.