Technische gegevens knikarm zonnescherm:

Maximale breedte:        6 meter
Maximale uitval:             4 meter
Windbestendigd tot:     nog op te geven door fabrikant
Regenbestendigd:         nog op te geven door fabrikant
Sneeuwbestendigd:      nee

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:
  • Design product met elegante slanke vormgeving
  • Europese Luxaflex Outdoor® kwaliteit
  • Bevat 2 montagepunten
  • Voor dagelijks en intensief gebruik
  • Maximale hellingshoek van 60 graden
  • Ideaal voor op het terras én het balkon
  • Met dezelfde steunen, zowel wand als plafondmontage mogelijk
  • Keuze uit alle mogelijke RAL-profielkleuren voor de cassette
  • Keuze uit alle doekkleuren van de Luxaflex Outdoor® collectie
  • Elektrische bediening met handzender
Opties:

LED-verlichting
Terrasverwarming

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 550 cm breed, 300 cm diep
€ 3.560=

Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen
exclusief plaatsing.


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

LUXAFLEX OUTDOOR ® – Nova Shade

De uitblinker van Luxaflex Outdoor is het nieuwe Nova Shade knikarm zonnescherm. Dit terrasscherm heeft een hoge afwerkingsgraad met elegante slanke vormgeving voor op zowel moderne als klassieke gevels.

 

Door de maximale hellingshoek van 60 graden is dit knikarmscherm naast het terras, ook ideaal voor op je balkon!

 

LED-VERLICHTING LUXAFLEX NOVA SHADE KNIKARM ZONNESCHERM

De basisuitvoering van het Luxaflex Nova Shade knikarm zonnescherm, ziet er al strak uit. Optioneel toe te voegen ledverlichting in de knikarmen, zorgt er voor dat dit scherm prachtig tot zijn recht komt op je terras. Sfeer & functionaliteit!

TERRASVERWARMING LUXAFLEX NOVA SHADE KNIKARM ZONNESCHERM

Door het toepassen van terrasverwarming, zorg je dat je een heerlijk klimaat creëert op je terras. Is het net even te fris overdag of in de avond om op je terras te zitten? Met terrasverwarming bij je Luxaflex Nova Shade knikarmscherm zorg je dat je heerlijk en aangenaam kunt genieten.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!