Luxaflex Fiora Square knikarmscherm
Technische gegevens Luxaflex Fiora Square knikarmscherm:

 

Minimale breedte: 2,20 meter
Maximale breedte: 12 meter
Minimale uitval: 1,50 meter
Maximale uitval: 4 meter
Maximale breedte (3 armen): 7 meter
Tussen 7 en 12 meter: op aanvraag
Cassette: gesloten
Windbestendigd tot: 3-4 bft
Motor aansturing: Somfy IO motor
Toepassing Luxaflex Fiora Square knikarmscherm:

Particulier

Omschrijving Luxaflex Fiora Square knikarmscherm:

Knikarmscherm waarbij de cassette een kubistische vormgeving heeft, voor alle typen woningen.

Montage mogelijkheid: wandmontage

 

Kleuren:
– 200 acryldoeken uit de exclusieve Luxaflex® outdoor acrylcollectie.
– diverse kleuren voor de poedercoating van de hardware (cassette en knikarmen).

 

Wij zijn Luxaflex® outdoor specialist. Breng een bezoek aan onze showroom in Maassluis, waar je alle kleuren zorgvuldig kunt bekijken en combineren.

Opties Luxaflex Fiora Square knikarmscherm:
  • LED-verlichting in armen
  • LED-verlichting in armen en voorlijst
  • LED-verlichting in armen, voorlijst en cassette.
Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 600 cm breed x 300 cm uitval
€ 5.642,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Luxaflex dealer voor o.a. knikarmschermen: Voorberg Zonwering BV

LUXAFLEX FIORA SQUARE KNIKARMSCHERM

EEN VIERKANT ONTWERP VOOR MODERNE WONINGEN & APPARTEMENTEN

Luxaflex Fiora Square  –  strak design voor moderne woningen & appartementen

Bij het Luxaflex Fiora Square knikarmscherm is er extra aandacht besteed aan het uiterlijk van het scherm, waardoor stijl en functionaliteit perfect samenkomen. De vierkante gesloten aluminium cassette is modern ogend. Dit scherm onderscheidt zich door de nagenoeg onzichtbare montage en het daardoor extra strakke uiterlijk.

 

Luxaflex beweegt met het Fiora Square knikarmscherm mee met de markt, waarin vierkante cassettes trendy zijn. Bij moderne woningen maakt dit het gevel plaatje af, omdat het de bouwstijl perfect aanvult.

Luxaflex Fiora Square knikarmscherm

Luxueuze uitstraling door LED verlichting

Het Luxaflex Fiora Square knikarmscherm kun je optioneel laten voorzien van prachtige LED verlichting in de cassette, armen en/of voorlijst. Dit geeft een extra dimensie aan je terras, met name als de avond valt. Ideaal, zodat je tijdens warme zomeravonden lang én sfeervol van het terras gebruik kunt maken.

Motor Luxaflex Fiora Square knikarmscherm

De elektrische zonneschermen van Luxaflex zijn uitgerust met een volautomatisch aangestuurde motor van Somfy. Dit zorgt voor een zeer eenvoudige bediening middels Somfy IO. Somfy is hét grote merk voor elektrische besturing in zonwering. Indien iets na jaren van gebruik niet meer (goed) werkt, dan kunnen de elektrische onderdelen altijd vervangen worden. Wel zo fijn!

Zonweringsdoek Luxaflex Fiora Square

Knikarmschermen staan bekend om hun kleurrijke uitstraling door het zonweringsdoek en de frame kleuren, waardoor ze direct sfeer op het terras brengen. Alle Luxaflex terraszonwering wordt geleverd met één van de 200 acryldoeken uit de Luxaflex outdoor acrylcollectie, met klassieke en moderne design kleuren, voor elke woonstijl.

Luxaflex collectie zonweringdoeken

Breng gerust eens een bezoek aan onze showroom in Maassluis, waar je alle knikarmschermen kunt bewonderen, de werking er van kun ervaren, maar vooral ook de grote collectie met mooie zonweringdoeken kunt zien en op je interieur/exterieur kunt afstemmen!

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al 30 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!