Moderne technologie ontmoet eersteklas design met de Weinor Opal Design II. Voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premiumklasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken en past zich, door de vorm, harmonisch aan t.o.v. de desbetreffende architectuur. Een verfijnd accent op de gevel.

Technische gegevens knikarm zonnescherm:

Maximale afmetingen:       650 cm x 400 cm (gekoppeld 1200 cm x 400 cm)
Windweerstandsklasse:     2 (tot 5 Bft)

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:

Design product met prachtige ronde vormgeving
Duitse top kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
Bij Voorberg Zonwering & Buitenleven 7 jaar (Weinor Toppartner) garantie

Opties:

Volant
LED-verlichting
Terrasverwarming

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 650 cm breed, x 300 cm diep
€ 5.400,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Weinor Top partner voor knikarmschermen en overige zonwering: Voorberg Zonwering BV

Weinor Opal Design II

Indrukwekkende features voor een zonnescherm uit de topklasse.

Een prachtig knikarm zonnescherm uit het duurdere segment van Weinor, met veel innovatieve technologie, waardoor het scherm jarenlang trouwe dienst doet in alle elegantie. De cassette is prachtig vormgegeven met rondingen en is voorzien van een poedercoating van hoge kwaliteit in RAL-kleur of structuurlak. Het doek wordt, in gesloten toestand, betrouwbaar beschermd tegen vocht en vuil. De cassette staat prachtig aan de gevel bij zowel klassieke als moderne woningen, villa’s en/of appartementen.

LED-verlichting (optioneel)

De Led-verlichting van het Weinor Opal Design II knikarmscherm is prachtig geïntegreerd in de cassette, waardoor je er geen extra omkijken naar hebt en verspreidt een sfeervol warmwit licht voor nog langer terrasplezier. Alles makkelijk bedient via een RTS handzender of schakelaar. Indien er gebruik gemaakt wordt van de optionele Somfy Tahoma box, dan kan alles ook makkelijk via een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Volant plus

Met de geïntegreerde verticale zonwering geeft de Opal Design II Volant Plus de beste bescherming tegen de zon. Denk aan een laagstaande zon, waardoor je verblind wordt, of een dag met héél fel zonlicht, terwijl je meer schaduw/koelte op je terras wilt creëren. Maar ook inkijk van buren wordt door de Volant plus tegen gegaan, zodat je ongestoord en in alle privacy met vrienden op je terras kunt vertoeven.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!