Het Weinor Kubata knikarm zonnescherm heeft een strakke, moderne look met een kubistische vormgeving. Een strak ogend knikarmscherm van topkwaliteit, welke perfect in te passen is in moderne woningen, villa’s en appartementen. De vormgeving brengt overigens ook rust in traditionele ontwerpen.

Technische gegevens Weinor Kubata knikarm zonnescherm:

Maximale afmetingen:       x
Windbestending:                x
Regenbestending:              x
Sneeuwbelasting:               tenminste x kg/m²

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:

Design product met moderne strakke vormgeving
Duitse kwaliteit
Ruime keuze in cassettekleuren
Ruime keuze in doekkleuren
Bij Voorberg Zonwering & Buitenleven 7 jaar Weinor Toppartner garantie

Opties:

Geïntegreerde LED-verlichting
Terrasverwarming
Paravento

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 450 cm breed, 300 cm diep
€ 4.928,=


De foto's kunnen afwijken van de omschrijving. De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Weinor Top partner voor knikarmschermen en overige zonwering: Voorberg Zonwering BV

HET NIEUWE KNIKARM ZONNESCHERM VAN WEINOR: KUBATA

Ultiem genieten op je terras onder een Weinor zonnescherm. De perfecte plek in je tuin!

Design & functionaliteit

Een Weinor Kubata knikarmscherm bestaat uit louter kwaliteitsmaterialen, welke samen in een prachtig ontwerp zijn gegoten. Het Kubata knikarm zonnescherm wordt hierdoor geïntegreerd met het design van de woning. Door de strakke vormgeving past de Kubata moeiteloos in moderne én meer traditionele ontwerpen. De hoogst haalbare kwaliteit in knikarmschermen!

Opti-Flow systeem®

Het gepanteerde Opti-Flow-System® is uitgerust met een steunprofiel waarover het zonweringdoek over gehele breedte glijdt, waardoor een optimale doekstand wordt gegarandeerd.

 

De rondom gesloten zonneschermcassette beschermt het doek en de technische uitrusting goed tegen weersinvloeden net zoals de gecontroleerde regenafvoer aan de voorkant van het uitvalprofiel. Een Weinor Kubata knikarm zonnescherm wordt nagenoeg vlak tegen de muur gemonteerd, zodat de muur onder de cassette niet met geen regenwater of vuil wordt vervuilt.

Optionele geïntegreerde LED-verlichting?

Een Kubata knikarmscherm komt standaard zonder LED-verlichting, maar wanneer je de LED-verlichting neemt, dan merk je ook waarom Weinor de top in de zonweringmarkt is. De LED-verlichting is zodanig geïntegreerd in de cassette, dat het niets af doet aan het moderne strakke design. De ultieme sfeerverlichting op je terras! 

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!