Technische gegevens Brustor B50XL  knikarm zonnescherm:

Minimale afmetingen:                  2,05m
Maximale afmetingen:                 6 m
Maximale uitval* :                         1,5m-2m-2,5m-3m-3,5m
*Mogelijke uitval hangt af van de breedte van het scherm.
Cassette:                                         17,7cm hoog x 25,7 cm diep
Windbestendigheid:                      X Beaufort
Motor aansturing:                          Somfy RTS motor met draadloze zender of Somfy IO motor

Toepassing Brustor B50XL knikarm zonnescherm:

Particulier & horeca

Omschrijving Brustor B50XL knikarmscherm:

Design product met ovale vormgeving, extra sterk uitgevoerd voor woningen en appartementen
Gefabriceerd in België
Montage mogelijkheid: wandmontage én plafondmontage

 

Kleuren:
Brustor wit / Ral 9001 / ANO 20µm / Ral 7016 ST / Ral 9005 ST / meerprijs op overige kleuren

Opties Brustor B50XL knikarmscherm:

Terrasverwarming
Volant
LED-verlichting (afhankelijk van uitvoering)

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep
€ 3.930,-


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

BRUSTOR B50XL KNIKARM ZONNESCHERM

Extra genieten op je terras!

Een tijdloos scherm voor woningen & appartementen

Het Brustor B50XL knikarm zonnescherm heeft een ovaal design met gesloten cassette, voor optimale bescherming. Zo blijven de onderdelen en het zonweringsdoek beschermd, ongeacht de weersomstandigheden.

Brustor B50XL montage opties

Het Brustor B50XL knikarmscherm wordt gemonteerd met twee smalle steunen en is zo de perfecte oplossing voor wand- én plafondmontage voor je tuinterras, maar is door de plafondmontage ook ideaal voor appartementen!

Motor Brustor B50XL knikarm zonnescherm

De elektrische zonneschermen van Brustor zijn uitgerust met een volautomatisch aangestuurde motor van Somfy. Die zorgt voor een zeer eenvoudige bediening met afstandsbediening (Somfy RTS motor) of via de smartphone (Somfy IO motor).

Zonweringsdoek Brustor B50XL

Dit knikarmscherm is uitgerust met een hoogwaardig en duurzaam acryldoek met een speciale behandeling voor bescherming tegen water en vuil. Verkrijgbaar in een enorme hoeveelheid aan kleuren en texturen voor elke woonstijl.

Brustor heeft met het B50XL knikarm zonnescherm een extra stevige uitvoering gemaakt, met gesloten cassette, voor grote terrassen voor zowel tuin, als balkon. Een tijdloos design voor alle soorten woningen welke sfeer creëert op elk terras.

Extra stevig!

Dit Brustor knikarmscherm heeft een extra stevige cassette én extra sterke knikarmen. Hierdoor is het scherm geschikt voor grote terrassen met een grote breedte en uitval.

Volant optie

Een Brustor B50XL knikarmscherm kan tevens uitgevoerd worden met een Volant. Dit is een verticaal scherm, welke electronisch uit de voorlijst zakt, om een laagstaande zon te weren, maar ook om meer privacy te creëren op je terras.

LED-optie

Als optie kun je kiezen voor een geintegreerde Led-strip in de cassette. Hierdoor verlicht je je terras sfeervol en zuinig uit. Wel zo fijn als je met familie en vrienden samen zit, maar ook als je gewoon lekker rustig op je terras wilt loungen op een warme zomeravond.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al 30 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!