Zoals de naam Luxaflex Outdoor al aangeeft, is dit de ‘outdoor’ tak van het wereldbekende luxe raamdecoratie merk Luxaflex ®. De buitenzonwering producten zijn beperkt in het aantal systemen, maar goed doordacht en van zeer goede kwaliteit. Tijdloos voor zowel klassieke, als moderne bouwstijlen én geschikt voor woningen en appartementen. Dat maakt het een sterk merk en tevens een zeer gewild product.

Garantie Luxaflex zonwering

Wij zijn aangesloten bij de Romazo branche vereniging en geven 5 jaar Romazo Garant garantie op de merken van onze zonweringsproducten, waaronder onze knikarmschermen.

Kwaliteit Luxaflex zonwering

Luxaflex Outdoor weet met haar zonweringsproducten een goede kwaliteit neer te zetten in de markt, met een prachtige afwerking van zowel de lakken, als het kleurrijke spectrum aan zonweringsdoeken.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!