Luxaflex dealer voor o.a. knikarmschermen: Voorberg Zonwering BV

Luxaflex Outdoor, is de ‘outdoor’ tak van het wereldbekende raamdecoratie merk Luxaflex ®. De buitenzonwering producten zijn zeer beperkt in het aantal systemen, maar goed doordacht en van goede kwaliteit. Tijdloos voor zowel klassieke, als moderne bouwstijlen én geschikt voor woningen en appartementen.

Garantie op Luxaflex zonwering

Wij zijn aangesloten bij de Romazo branche vereniging en geven 5 jaar Romazo Garant garantie op de merken van onze zonweringsproducten, waaronder onze knikarmschermen.

Kwaliteit Luxaflex zonwering

Luxaflex Outdoor weet met haar zonweringsproducten een goede kwaliteit neer te zetten in de markt, met een prachtige afwerking van zowel de lakken, als het kleurrijke spectrum aan zonweringsdoeken.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al 30 jaar!

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van het perfecte knikarmscherm voor uw woning/appartement en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht, welke je in de footer kunt vinden. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.