Technische gegevens Weinor Smaila knikarm zonnescherm:
Maximale breedte: 5,5 m (bij max. uitval van 3m)
Maximale uitval: 3,5 m  (bij max. breedte van 5m)
Maten cassette: 21 x 15.5 cm  (b x h)
Type knikarm: Weinor LongLife-arm
Opwaaiblokkering: ja  (geen omhoogklappen bij onderslaande wind)
Windbestendigheid: getest tot windkracht 5  (Beaufort)
Hellingshoek: tot 40°  (bij Volant Plus tot 20°)
Aandrijving zonnescherm: motor (standaard)  |  slinger
Aandrijving Volant Plus: Slinger (standaard)  |  draadloos gestuurde motor (zonne-energie)
Dessins Volant Plus: StarScreen, Soltis 86/92, my collections2
Toepassing Weinor Smaila knikarmscherm:
  • Compacte terrassen en balkons
  • Particulier en horeca.
Omschrijving Weinor Smaila knikarmscherm:
  • Design product met moderne kubistische vormgeving
  • Compacte terrassen en balkons
  • Voor alle typen woningen en appartementen
  • Made in Germany!
  • Wand-, plafond- en dakspantmontage mogelijkheid. Ook voor bijzondere bouwkundige omstandigheden is er altijd een individuele en optisch aantrekkelijke oplossing te vinden.
Opties Weinor Smaila knikarmscherm:
  • Geïntegreerde LED-verlichting
  • Terrasverwarming
  • Volant Plus incl. zonnepaneel
Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 500 cm breed, 300 cm diep
€ X,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Weinor Top partner voor knikarmschermen en overige zonwering: Voorberg Zonwering BV

WEINOR SMAILA KNIKARM ZONNESCHERM

MODERN, STRAK & KUBISTISCH VOOR KLEINE TERRASSEN EN BALKONS

Strak design voor moderne woningen & appartementen

Het Weinor Smaila zonnescherm is een zonnescherm op maat, specifiek voor kleine terrassen en balkons. De cassette heeft een modern kubistisch design en kan perfect geïntegreerd worden in de gevel van moderne woningen, villa’s, nieuwe appartementen.

Weinor Smaila met LongLife-armen

Met de sterke en geluidsarme weinor LongLife-armen haal je een knikarmscherm in huis voor vele jaren en welke tegen de elementen van het weer bestand zijn. Hoogwaardige onderdelen garanderen eersteklas kwaliteit ”Made in Germany”.

Inbouwsituatie

Smaila kan overal worden gemonteerd, hetzij aan de wand, het plafond of aan dakspanten. Ook voor bijzondere bouwkundige omstandigheden is er altijd een individuele en optisch aantrekkelijke oplossing te vinden.

Veelzijdig bedienbaar

Voor de bediening van Smaila kan worden gekozen uit diverse besturingsmogelijkheden – afhankelijk van de wens met slinger, kabel, afstandsbediening of Smart Home, met handzender, smartphone of automatische weersafhankelijke bediening.

Net als haar grote broer (Weinor Kubata) is de Weinor Smaila kubistisch van design. Ze heeft een slanke moderne vormgeving met functionele opties. 

Weinor Smaila optionele geintegreerde LED verlichting
Weinor Smaila Volant Plus

LED-verlichting

Optioneel zijn in de cassette geïntegreerde ledspots verkrijgbaar. De zuinige leds kenmerken zich door hun lage energieverbruik en zijn trapsgewijs dimbaar – ongeacht of ze draadloos met handzender of met een Smart-Home-app met smartphone of tablet worden bediend.

Optimaal beschermd

Het rondom gesloten cassettescherm beschermt het doek en de techniek net zo veilig tegen de weersomstandigheden als de gecontroleerde regenafvoer aan de voorzijde bij het uitvalprofiel. Deze goede bescherming zorgt er voor dat dit knikarmscherm jaren lang mee kan gaan.

Volant Plus

Smaila kan optioneel worden uitgerust met een Volant Plus. Hij beschermt aan de voorkant tegen zon, inkijk en verblinding. Met een geïntegreerd zonnepaneel kan hij volledig onafhankelijk van de stroomvoorziening geheel naar eigen behoefte in- en uitrollen.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al 30 jaar!

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.