Het Weinor Semina Life knikarm zonnescherm is een allrounder. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen Weinor techniek. Door de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding is de Semina Life een perfect alternatief voor een halfcassette. Veel technische highlights zorgen voor hoog comfort en duurzaamheid.

Technische gegevens knikarm zonnescherm:

Maximale afmetingen:       650 cm breed, 400 cm uitval
Windweesrtandsklasse:     2 (5 Bft)

Omschrijving:

Cassette met sfeervol geïntegreerde LED verlichting (optioneel)
Fris design met moderne techniek
Ruime keuze in systeemkleuren
Bij Voorberg Zonwering & Buitenleven 7 jaar (Weinor Toppartner) garantie

Opties:

Volant
LED-verlichting
Terrasverwarming

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld:  500 cm breed,  350 cm uitval (zonder LED)
€ 4.483,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Weinor Top partner voor knikarmschermen en overige zonwering: Voorberg Zonwering BV

Weinor Semina Life

Altijd een goede keuze én een klasse apart!

Het Weinor Semina Life knikarm zonnescherm is een jong design met actuele techniek. De cassette van de Semina Life beschermt het scherm rondom tegen weersinvloeden en is verkrijgbaar in motor- of slingeraandrijving.

 

Door gedempte inlooprollen sluit het scherm nagenoeg slijtvrij. De design Kopplaat-ringen in Edelstaal-Look geven een optisch accent en een meerwaarde bij het combineren van systeem-kleur en doekkeuze.

LED-verlichting (optioneel)

De cassette is met geïntegreerde LED-spotjes verkrijgbaar met sfeervol warm licht. De zuinige LED-spotjes kenmerken zich door een laag energieverbruik en zijn met BiConnect besturing traploos te dimmen.

Volant Plus (optioneel)

De optionele Volant Plus is elegant in het uitvalprofiel van het zonnescherm geïntegreerd. Een Volant voorkomt verblinding bij een laagstaande zon, zodat je gewoon op je terras kunt genieten.

 

Daarnaast zorgt een volant voor meer privacy op het terras voor de directe omgeving. Zo kun je gewoon met familie/vrienden op het terras vertoeven, zonder je druk te maken over glurende overburen.

 

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!