Weinor Top partner voor knikarmschermen en overige zonwering: Voorberg Zonwering BV

Wij voeren Weinor zonwering, omdat dit een stevig verankert merk in de zonweringsbranche is, met een absolute top kwaliteit. Duitse techniek & design voor zowel klassieke als moderne situaties. Zeer innovatief én daardoor tevens marktleider in zonweringsproducten.

Garantie op Weinor zonwering

Wij zijn aangesloten bij de Romazo branche vereniging en geven 5 jaar Romazo Garant garantie op de merken van onze zonweringsproducten, waaronder onze knikarmschermen.

 

Wij zijn Weinor Top Partner!

Kwaliteit Weinor zonwering

De materialen welke voor Weinor zonweringsproducten worden gebruikt, zijn stuk voor stuk van top kwaliteit. De poedercoating in Ral-kleur en/of de gevoerde structuur lakken, maar ook de verschillende doeksoorten zijn van de hoogste kwaliteit. Een op en top luxe knikarmscherm product!

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al 30 jaar!

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.