Er zijn tal van opties voor specifieke knikarm zonneschermen. Tijdens uw bezoek aan onze showroom, informeren wij u graag welke opties mogelijk zijn voor uw gewenste zonnescherm. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van populaire opties.

Volant

Een volant zorgt voor bescherming bij een laagstaande zon en voorkomt verblinding, doordat het zonweringdoek verticaal zakt vanuit het uiteinde van het knikarmscherm.

 

De volant creëert ook extra privacy wanneer u inkijk heeft op uw terras. Het verschil met een Paravento is, dat een volant alleen uit kan staan bij heel weinig, tot geen wind.

 

Niet elk type knikarmscherm kan uitgerust worden met een volant. Wanneer u een bezoek brengt aan onze showroom, dan informeren wij u hier uiteraard graag over, indien een volant gewenst is als optie.

Paravento/windblocker

Als aanvulling op een knikarmscherm kan een Weinor Paravento of Brustor Windblocker voor extra bescherming zorgen voor o.a. hoekwoningen en tochtplekken. Het doek van deze systemen staat onder spanning, waardoor het ook geschikt is bij meer wind.

 

Ook creëert een windscherm extra privacy bij inkijk op het terras vanuit naastgelegen tuinen, een oprit, of een open ingang vanuit de zijkant.

 

Een windscherm kun je in dezelfde cassette- en doekkleur als het knikarm zonnescherm uitvoeren. Indien de zonwering een meerkleurig doek heeft, geeft een mono doekkleur voor een Paravento/Windblocker een rustiger accent. Zo zorg je voor een mooi uniform geheel van woning én terras.

Terrasverwarming/heaters

Lekker confortabel en warm op het terras zitten, wanneer het frisser is? Dat kan met terrasverwarming! Je zult het terras veel vaker benutten wanneer het afkoelt in de avond, maar ook in de koudere seizoenen is het dan lekker vertoeven op je terras.

 

Breng een bezoek aan de showroom in het oude centrum van Maassluis. We informeren je graag over de diverse heaters voor jouw persoonlijke terrassituatie.

Zoekt u verwarming/heaters om toe te passen op uw terras? Wij hebben het! Terrasverwarming zorgt er voor dat u veel vaker van uw terras gebruik zult maken. Zeer aangenaam en makkelijk te regelen met een druk op de knop. Breng een bezoek aan onze showroom in Maassluis en wij voorzien u van alle info!
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.

LED-verlichting/LED-lichtlijsten

Sommige luxe knikarmschermen komen met prachtig geintegreerde LED-systemen, zodat design en een super gezellige sfeer samenkomen op je terras. Maar wat als jouw gewenste knikarmscherm dat niet heeft?

 

Geen nood, de perfecte oplossing hiervoor zijn LED-lichtlijsten. Sommige merken hebben specifieke lichtlijsten voor hun eigen schermontwerpen, maar we hebben ook LED-lichtlijst voor standaard knikarmschermen. Iedereen een super sfeertje in de avond, dus iedereen happy!

Doekcollecties van klassiek, kleurrijk, rustig ogend tot modern

Wat gaat u doen? Weer zo’n ouderwets oranje doekje? Of een prachtig doekontwerp, welke direct sfeer aan je omgeving geeft én waar je graag onder zit? Wij hebben het!

 

Wij voeren diverse doekcollecties van gerenommeerde merken. Van de standaard doeken, tot technisch hoogwaardige materialen. Allen hebben prachtige kleuren en ontwerpen om uw terras tot een waar genietplekje te transformeren. Heeft u (of bijv. uw VVE) speciale kleur eisen? Laat het ons vooral even weten!

Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!