Kubistische vormgeving en strakke lijnen. De Weinor Kubata heeft een strakke, moderne look. Dit knikarmscherm van topkwaliteit is perfect in te passen in kubistische woningen en villa’s. De vormgeving brengt ook rust in traditionele ontwerpen. Kwaliteit is geen issue bij de Weinor producten.

Technische gegevens knikarmscherm:

Maximale afmetingen:       x
Windbestending:                x
Regenbestending:              x
Sneeuwbelasting:               tenminste x kg/m²

Toepassing:

Particulier & horeca

Omschrijving:

Design product met X vormgeving
Duitse / X kwaliteit
Ruime keuze in systeemkleuren
Bij Voorberg Zonwering & Buitenleven X jaar (Weinor Toppartner) garantie

Opties:

Volant
LED-verlichting
Terrasverwarming

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: x cm breed, x cm diep
€ 0,00,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

HET NIEUWE KNIKARMSCHERM VAN WEINOR: KUBATA

Ultiem genieten op je terras onder een Weinor scherm. De perfecte relax plek in je tuin!

Titel

De basisuitvoering van de Weinor Kubata…. Deze komt met slanke profielen en kwaliteitsmaterialen samen in een prachtig ontwerp met legio opties. Door de strakke vormgeving past de Kubata moeiteloos in moderne én meer traditionele ontwerpen. De hoogst haalbare kwaliteit in knikarmschermen!

OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan terrasverwarming, LED-verlichting, of X. Als aanvulling kan een Weinor Paravento voor extra windbescherming én privacy zorgen. Uitgevoerd met hetzelfde kleur doek zorgt dit voor uniformheid.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!