De Luxaflex Spectra Nova knikarmscherm is een door ontwikkeling van het al jaren meest verkochte zonnescherm in Nederland. Door de enorme keuze aan doek dessins en cassettekleuren kan je een Luxaflex Spectra Nova knikarmscherm precies naar je persoonlijke smaak aanpassen.

Technische gegevens knikarmscherm:

Maximale afmetingen:         550 x 300 of 500 x 350
Windweerstandsklasse:       1

Toepassing:

Particulier gebruik

Omschrijving:

Compacte vormgeving
Grote keuze uit doek- én profielkleuren
Elektrische bediening met handzender

Opties:

Volant
LED-verlichting
Terrasverwaming

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld 500 cm breed met 250 cm uitval, elektrisch met handzender:
€ 3.061,=

Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen 
exclusief plaatsing.


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Luxaflex SpectraNova:
uniek in eenvoud én design

Design, comfort & protection

Het Luxaflex Spectra Nova knikarmscherm verhoogt het zonwering comfort en beschermt tegen hinderlijk zonlicht terwijl je ramen en deuren gewoon geopend kunnen worden.

 

Een topklasse zonnescherm met zeer hoge afwerkingsgraad. Biedt de benodigde bescherming én is zeer elegant door de slanke vormgeving.

OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan terrasverwarming, LED-verlichting en/of heaters. Als aanvulling kan een Weinor Paravento of Brustor Windblocker voor extra windbescherming én privacy zorgen. Uitgevoerd met hetzelfde kleur doek, of bij meerkleurig doek één van de hoofdkleuren, zorgt dit voor uniformheid.

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!