Het Luxaflex Fiora Grande knikarmscherm is uitermate geschikt voor brede gevels en is leverbaar tot maar liefst 740 cm breed en gekoppeld met wel vier knikarmen tot een breedte van 1200 cm. Het cassettesysteem is volledig gesloten, waardoor doek en onderdelen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden. Zo biedt jouw zonnescherm zonwering voor buiten.

Technische gegevens Luxaflex Fiora Grande knikarmscherm:

Maximale afmetingen:                  740 x 350 cm (vanaf 604 cm uitgevoerd met 3 armen)
Gekoppeld:                                      1200 x 350 cm
Windweerstandsklasse:                 1

Toepassing:

Particulier gebruik

Omschrijving:

Strakke vormgeving zonder zichtbare schroeven en kabels
Bijzonder onderhoudsvriendelijk
Ruime keuze in systeemkleuren
Uitermate sterk en duurzaam dankzij de Chronus Dyneema® knikarmen

Opties:

Volant
LED-verlichting
Terrasverwarming

Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld: 600 cm breed, 300 cm uitval
€ 5.373,=


De prijsindicatie geldt voor de omschrijving. Prijzen exclusief installatie!
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Luxaflex Fiora Grande:

Het knikarmscherm voor grote en diepe terrassen

Luxaflex Outdoor

Luxaflex heeft ook voor buiten mooie schermen om uw terras te beschermen, zodat gebruikersgemak en sfeer hand in hand gaan op uw terras. Het Luxaflex Fiora Grande knikarmscherm heeft de mogelijkheid om grote en diepe terrassen te voorzien van topzonwering.

 

Perfecte integratie met de gevel en jarenlang gebruiksgemak! De mooie moderne doekkleuren zorgen dat uw terras er weer totaal fris en modern uitzien!

Bijzonderheden Luxaflex Fiora Grande knikarmscherm:

  • zonnescherm met strakke vormgeving
  • zonder zichtbare schroeven en kabels
  • speciaal geschikt voor grote en diepe terrassen
  • bijzonder onderhoudsvriendelijk
  • leverbaar in alle RAL-kleuren
  • Uitermate sterk en duurzaam zonnescherm
  • Chronus Dyneema® knikarmen

Bezoek onze showroom. Daar is echt iets te zien! Breng foto’s of tekeningen mee van uw gevel, zodat wij u volledig kunnen adviseren over wat er allemaal mogelijk is voor uw specifieke situatie. Dat doen wij tenslotte al meer dan 25 jaar!

Verblinding door een laagstaande zon tegengaan? Extra privacy creëren om inkijk van buren tegen te gaan? Dan is een knikarmscherm met volant dé ideale oplossing! Een volant is een verticaal scherm welke u handmatig of electronisch kunt bedienen.
Een tochtplek, windhoek en/of privacy creëren op uw terras, welke tevens wind bestendig is? Dat kan met een paravento en/of windblocker. Door het zelfspannend mechanisme is dit dé ideale oplossing voor uw terras en/of tuinsituatie en kan afgestemd worden op de kleuren van uw huidige zonwering voor een uniforme aanzicht van uw gevel en woning.
Uw terras voorzien van sfeerverlichting én functionele verlichting? Wij hebben het! LED-lichtlijsten voor uw knikarmscherm alsmede knikarmschermen met geingegreerde LED-verlichting. Uw terras wordt ineens een heerlijke verblijfplaats in de avonden.
Uw terras voorzien van kleuren en een sfeer waar u blij van wordt? Wij hebben diverse doekcollecties en doeksoorten om uw terrassituatie in een waar paradijs te transformeren. Neem een bezoek aan onze showroom in Maassluis en laat u verrassen!